AP Backup Bug

Technical support for APBackUp users
Post Reply
kobos
Posts: 3
Joined: 01 May 2007, 15:46

AP Backup Bug

Post by kobos » 01 May 2007, 16:05

Hi all,

I'm running APBackup as a service on a win2k3 server, it wakes up a file server then the uploads database files to it. It then shuts down the file server.

i ran APBackup continuously for 2 weeks. After the 2 weeks it would wake and upload just fine but it wouldn't shut down the file server. nothing had changed. so i fished around changing settings seeing what happened, i found that any fields to do with directory's i couldn't change. Everytime it came up with an error "could not find [a directory kinda like this] C:\something\NetworkService\Desktop\ error blah blah" i'd press ok but i couldn't change that field at all.

so i restart it and it's fine any idea what could cause it in the first place?


stefan

support
AVPSoft support
AVPSoft support
Posts: 324
Joined: 01 Nov 2004, 21:25
Contact:

Post by support » 01 May 2007, 17:56

It seems like a bug. Try to use short pathes in "Execute before/after" field or just manually enter long path with " in the begin and end of the path.

kobos
Posts: 3
Joined: 01 May 2007, 15:46

Post by kobos » 04 May 2007, 09:23

here are some more details:

the batch file Stefan.bat
mc-wol 00:18:8B:04:DB:E5 /a 192.168.2.3


a screen of the error message:
Image


i'll see what happens when i use the comments in the execute file path

support
AVPSoft support
AVPSoft support
Posts: 324
Joined: 01 Nov 2004, 21:25
Contact:

Post by support » 04 May 2007, 09:31

You shouldn't configure APBackup when it is started in service mode.
You should stop service, start APBackup in normal mode, configure tasks and then start service again.

kobos
Posts: 3
Joined: 01 May 2007, 15:46

Post by kobos » 09 May 2007, 12:52

ok i've tried that but it is still not shutting down the file server

also doesn't come up with the folder error.

Post Reply