The same problem

Technical support for APBackUp users
Post Reply
Ghisb

The same problem

Post by Ghisb » 07 Jun 2005, 21:20

I have the same problem.
I bougth one license, and my task doesn't start when i'm log off.
I tried to use an other account for the service (Administrator) and the problem is the same.
I can't let my server logged.

In the log file, I look that dates and time are not in the same format according to the startup mode. My server is in a french locale.
6.7.2005 11:02:09 PM: Loading...
6.7.2005 11:02:09 PM: The Program was started as service
6.7.2005 11:02:09 PM: Loading tasks list
6.7.2005 11:02:09 PM: Tasks list successfully loaded
07.06.2005 23:02:36:[1001] The task is changed
07.06.2005 23:02:47: Successful end of the program
6.7.2005 11:03:50 PM: Loading...
6.7.2005 11:03:50 PM: The Program was started as service
6.7.2005 11:03:50 PM: Loading tasks list
6.7.2005 11:03:50 PM: Tasks list successfully loaded
6.7.2005 11:09:28 PM: Loading...
6.7.2005 11:09:28 PM: The Program was started as service
6.7.2005 11:09:28 PM: Loading tasks list
6.7.2005 11:09:28 PM: Tasks list successfully loaded
07.06.2005 23:09:50: Loading...
07.06.2005 23:09:50: Loading tasks list
07.06.2005 23:09:50: Tasks list successfully loaded
07.06.2005 23:10:01:[1001] The task is changed
07.06.2005 23:10:07: Successful end of the program
6.7.2005 11:10:11 PM: Loading...
6.7.2005 11:10:11 PM: The Program was started as service
6.7.2005 11:10:11 PM: Loading tasks list
6.7.2005 11:10:11 PM: Tasks list successfully loaded


Thanks for your help

Ghisb

Post by Ghisb » 07 Jun 2005, 21:23

I dont'k know why my post isn't in the good thead. Sorry

support
AVPSoft support
AVPSoft support
Posts: 324
Joined: 01 Nov 2004, 21:25
Contact:

Post by support » 08 Jun 2005, 06:15

Please send Arhtasks.bpd and APBackup.log files to support@avpsoft.com
Also make sure your tasks is active.

Suge
Posts: 1
Joined: 16 Sep 2006, 12:04
Location: USA
Contact:

Post by Suge » 16 Sep 2006, 12:25

Too early...

Post Reply